2021-03-18 07:55:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne vállald magadra mások gondjait

Napi horoszkóp március 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a párkapcsolatra jóval kevesebb időd jut, mint szeretnéd. Mivel hamarosan a Vénusz és a Nap is belép a Kos jegyébe, végül minden helyzetben megtalálod a módját, hogy a magad oldalára állítsd a szerencsét.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyében jár. A párkapcsolatban nem akarod kiengedni kezedből az irányítás lehetőségét, miközben a másik is vezető szerepre vágyik. Legalább a kis dolgokban hagyd meg neki a döntés jogát.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A háttérben zajló események pozitív irányba terelik az életedet, még akkor is, ha egyelőre nagyon idegesít, hogy semmibe nem látsz bele, semmiről nem tájékoztatnak. A jövődet érintő távlati kérdéseket majd a jövő héten kellene napirendre tűzni.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szövetségeseid rendkívül türelmetlenek, ezért szinte észre sem veszed, ha belerágatnak időszerűtlen, vagy lehetetlen vállalkozásokba. Jól teszed, ha most azokkal is kritikusabb vagy, akiknek egyébként a szaktudását tiszteled, vagy éppen a legjobb barátaid.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Két ellentétes erő hat most az életedre: a Bika-hold rendre, kötelességtudatra szorít, a Halakba lépő Merkúr arra késztet, hogy hagyatkozz a megérzéseidre, és a tények helyett inkább a fantázia világában keress megoldást.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne vállald magadra mások gondjait, ugyanis hiába vezet jó szándék, rosszat tehetsz valakinek. Jobb, ha most tényleg csak a magad dolgaival törődsz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma sajnos nem sok örömöd lesz a munkában. Kétszer annyi energiával is csak negyed annyit tudsz majd teljesíteni, mint máskor. Szerencsére a magánéleted bőven kárpótol, mert ott úgy érzed, a helyeden vagy, és pozitív módon tudod megélni az érzéseidet, kötődéseidet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bika jegyében jár. Összecsaphatnak a hullámok a fejed fölött, annyi a dolgod, hogy nem is tudsz mindnek a végére jutni az elvárt határidőig. Egy kedves üzenettől vagy telefonhívástól viszont teljesen feldobódsz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hiába igyekszel elhitetni magaddal, hogy egyedül is megvagy, nagyon is vágysz egy megbízható társra. Ma utadba is sodor valakit az élet, ha máshol nem, hát a közösségi oldalakon. Bár elsőre nem veszed komolyan a flörtöt, gyorsan megváltozik majd a véleményed.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A magánéletben akkor érhet kellemetlen meglepetés, ha nem hallgatsz a józan eszedre, és olyanokat pártfogolsz, akik kihasználnak. Az első benyomásra hagyatkozz: ha az azt súgja, valami nem kerek, akkor mondj te is nemet a kérésre!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nemcsak a felkészültségedre, hanem a szerencsére is számíthatsz. Arra viszont ügyelned kell, hogy ha véleményt mondasz, ne szaladjon ki a szádon rögtön az első gondolatod. Érzelmi életed kellemes fordulatokat tartogat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha szingli vagy, akkor a Vénusz titkos randevúkra utal, de hamarosan nyíltan is vállalhatod a párod a világ előtt is, csak még egy kicsit legyél türelmes. Most a lopott órák hangulatát élvezd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: